søndag, juni 18, 2006

Two Great Danes Organic Bakery


Som de fleste af jer nok ved, så har Chris Galtt gået og arbejdet med hans hundekiks-adventure i et stykke tid. Nu er ham og Richard endelig klar til at sende deres produkt på markedet. De starter på farmermarked i dag søndag - så kryds fingre for dem.

Jeg har langt om længe fået deres site online, og shoppen er klar en af de næste dage. Så hvis I kender hundeejere i staterne, så sørg for at de hører om sitet så vi kan hjælpe Chris i gang.

Organic dog treats

3 kommentarer:

swedemeister sagde ...

vuf vuf....grrrrrr.

Peterstrange sagde ...

fed side drenge. Kan ik helt finde ud af om jeg skal tage det alvorligt... men i skal nok score kassen!

Dr. Chris Galtt ... Specialty Gastroenterology sagde ...

Ja, vov vov sagde den lille hund. Vi kan desvaerre ikke levere vores 'nutricious & delicious' organic gourmet dog treats & seasoning til det danske marked endnu ... men det kommer nok inden for det naeste aars tid. Ja, det lyder som et 'specielt' produkt og det er det skam ogsaa, men 'in the land of the brave' eksisterer der en +$10 billion hunde industri, som vi forhaabentlig kan vaere en del af. Marketing is always the first step, step two ... does the product do what it claims ... det foeler vi det goer. I'll keep Det Perfekte Menneske up to date on further developments. --- Jeg ville oenske jeg kunne vaere i Kongens Have sammen med De Perfekte Mennesker;) Wear sunscreen!!!!